Om Lofsdalen Freeriders

Vi är några skidfrälsta föräldrar som åker med våra barn och ungdomar. När vi träffades i parken i Lofsdalen upptäckte vi att vi delade passionen och åkglädjen – och fann en fin gemenskap!

Tillsammans började vi utforska berget utanför pisterna och upptäckte vilken härlig och lättillgänglig friåkning som finns här. Vi blev inspirerade att göra något roligt av detta och började bjuda med flera åkare. Det blev starten till Lofsdalen Freeriders (2021).

Idag har vi närmare 500 st Instagramföljare och flera åkare tävlar under namnet Lofsdalen Freeriders. 2023 startade vi även communityt Sweden Freeriders vars syfte och förhoppning är att skapa en större gemenskap inom friåkningen i Sverige.

Lofsdalen Freeriders Championship 2024

Är vårt nästa steg i att skapa kontaktytor så att barn och ungdomar får träffas och tävla inom denna disciplin. Det är också vårt sätt att bidra till att skapa möjligheter för nya generationer åkare och på så sätt vara med att utveckla sporten framåt.

För att lyckas behöver vi hjälp och vill därmed rikta ett stort tack till alla våra sponsorer och samarbetspartners som gör detta möjligt.

Kolla! Se reportaget som Freeride.se gjort om oss.

Visa att du är en freerider!

Stöd oss gärna genom att köpa våra snygga produkter. I shoppen hittar du tröjor, mössor, kepsar och annat för Lofsdalen Freeriders, Sweden Freeriders och Vertical Lines. Är du dessutom medlem i Sweden Freeriders på Facebook (gratis), så får du extra förmånliga priser!